Deputatul PSD Cătălin Rădulescu una spune și alta face. Deși i-a luat apărarea lui Carmen Dan în CEX, când a fost atacată de Gabriela Firea, el a votat astăzi în Parlament pentru ca ministrul de Interne să fie demis, scrie aktual24.ro.

Conform unui tabel, postat pe site-ul Camerei Deputaților, privind modul în care a votat fiecare parlamentar, Rădulescu este singurul pesedist care a dorit să o demită pe Carmen Dan.

Plenul Camerei Deputaților a respins miercuri, cu 99 de voturi „pentru”, 149 de voturi „impotriva” și trei abțineri, moțiunea simplă depusă de PNL împotriva ministrului de Interne Carmen Dan, intitulată “Bastoanele PSD peste obrazul democrației romanesti”, după ce cu o zi în urmă au avut loc dezbaterile asupra moțiunii, Carmen Dan susținând că în niciun stat civilizat forțele de ordine nu tolerează violențele manifestanților. Ea a subliniat că în 10 august nu a fost un miting pașnic și că au putut fi văzute încercarea protestatarilor de a pătrunde în clădirea Guvernului și actele de vandalism ale unora dintre protestatari.

Moțiunea simplă împotriva ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost dezbătută marți în plenul Camerei Deputaților.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!