Zeci de organizații județene ale PSD au postat marți seară pe conturile de Facebook un mesaj propagandistic fără precedent. Afișul comun susține că Simona Halep ar fi fost huiduită luni de 20.000 de fani pe Arena Națională, deși imaginile filmate de toate televiziunile arată clar că huiduielile i-au fost adresate primarului Gabriela Firea. De altfel, Firea a și părăsit rapid scena, moment în care huiduielile au încetat definitiv, iar luni seara a postat un mesaj acru pe Facebook la adresa celor care au fluierat-o copios.

Mesajul prezintă și o imagine de la mitingul PSD de sâmbătă din București, cu textul ”Halep, aplaudată de sute de mii de români în Piața Victoriei”.

Afișul a fost postat aproape concomitent de organizațiile PSD din Constanța, Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Tulcea etc.

Operațiunea de mânjire a Simonei Halep a luat amploare cu un videoclip trucat postat pe pagina de Facebook a PSD București, care prezintă fluierăturile adresate Gabrielei Firea ca și cum ar fi fost adresate Simonei Halep. Trucajul este evident și a fost raportat de comunitatea #Corupția Ucide. Vezi aici postarea.

UPDATE 1: Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook că ”aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt (numele lui este George Harabagiu)”, informează G4Media.ro.

George Harabagiu a lucrat în presa din Piatra Neamț. În 2011, Harabagiu a omorât cu mașina o femeie din județul Bacău care avea patru copii, scria atunci Adevărul.

Mai mult, Harabagiu a fost condamnat la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a șantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

De asemenea, el a fost internat într-un centru pentru minori după mai multe fapte de înșelăciune petrecute în 1991. „Dintr-un cupon de abonament cu reducere la săptămânalul Newsweek și-a făcut ceva care semăna a legitimație de presă. Avea 16 ani și 10 luni și a reușit să păcălească aproape toate autoritățile locale, recomandându-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamț. A luat bani, băutură și țigări de la mai multe persoane, promițând inclusiv campanie electorală viceprimarului Mircea Rusu în săptămânalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local în acea perioadă.

Iată câteva reacții stârnite de manipulările acestor nesimțiți:
”- Nu sunt in nici un partid, nu apreciam si nu apreciez PSD-ul, nici pe ceilalti, cand vad insa ca oameni tineri se lasa manipulati asa cum o faceti voi, imi vine sa va scuip cu o flegma de 250 de km! O spun din pozitia unui om care acum 5 ani a pornit de la 0 (zero, ca sa nu ziceti ca este o ), la noi in tara! Un sfert din ce am construit, mi-a fost luat de politicile PSD in ultimul an! Ce sa va zic, felicitari voua si gurilor voastre adanci din care rasuna un strigat puternic de… innecati!
– Report toată lumea. Sa dispară prostii ăștia!
– Minciuni , așa cum ne-a obișnuit PSD , Firea din PSD a fost huiduită pentru ca nu a mai plătit sa fie aplaudata . Simona este o mândrie naționala și a fost mereu aplaudata pt felul ei de a fi și performanțele sportive. Păcat ca PSD iar minte și in acest caz.
– Huiduiala a fost pt vrajitoarea voastra din psd!
– Orice om normal la cap, care a văzut clipul cu huiduieli de la început la sfârșit a înțeles că Fierea a fost huiduită, dar mesajul este pentru idioții utili ai PSD-ului!
– Doar niste retardati pot scrie o ineptie ca asta 😏😡😡 Ne este sila de voi #ciumarosie 🤮
– Nesimților nu vă este rușine!! Am dat report de fake news poate vă învățați minte altă dată😡
– Nu vă este rușine? Românii o iubesc pe Simona Halep, dar urăsc tot ce tine de PSD!
– Minciuna. Pe Firea au huiduit-o ca se baga ca paduchele in frunte sa tina un discurs. Pe Simona Halep publicul a ovationat-o atat inainte cat si dupa momentul Firea. Ca Firea a spalat putina urgent cu coada intre picioare.
– Pesedeii și-ar călca și mamele pe cap, dacă asta le-ar da bine la imagine și, din păcate, avem încă foarte mulți conaționali care pun botul la mizeriile astea… Sper ca Simona Halep să ia atitudine!
– Ce slabi sunteți…doar cine e idiot poate sa creada ca 20000 de oameni s-au strâns sa o huiduie pe Halep. Asa a-ți condus mereu…prin mesaje false cu care a-ți prostit pleava societăți!”
Am încercat pe cât posibil să extragem din miile de comentarii doar pe cele decente. Un lucru este cert, DISPERAREA este MARE.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!