Dacian Cioloș a declarat miercuri pentru Mediafax că “magistraţii nu fac politică” şi că un proiect pentru România trebuie să se bazeze pe obiective comune, nu pe “o persoană sau alta”, cu referire la invitația adresată ieri Laurei Codruța Kovesi de președintele USR Dan Barna. Tot miercuri, Barna a reveni și a declarat tot pentru Mediafax că ”Dacian Cioloş chiar are dreptate când spune că magistraţii trebuie sa se ocupe de justiţie şi societatea şi oamenii să se implice în clasa politică”, informează G4Media.ro.

“Din punctul meu de vedere în momentul în care fostul procuror-şef al DNA a spus că rămâne procuror, subiectul a fost închis pentru că statul magistraţilor este clar şi neechivoc. Magistraţii nu fac politică. Un proiect pentru România trebuie sa aibă la bază obiective comune care sunt mai importante decât o persoana sau alta. Eu unul aşa văd lucrurile. Unificarea Dreptei, a forţelor democratice, se face în primul rând în jurul unor valori şi a unui program pentru România”, a declarat Cioloş, liderul partidului Mişcarea România Împreună.

La rândul său, Dan Barna a spus că Laura Codruţa Kovesi a primit deja oferta de job, adăugând că ”mesajul pe care i l-am transmis doamnei Kovesi a fost că, în măsura în care doreşte să se implice în politică la un moment dat, este binevenită în USR. Mesajul nu mai este de actualitate”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!