Mitică Dragomir a făcut declaraţii furtunoase, vineri seara, la Antena 3, după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că prezenţa acestuia în Consiliul General este “inoportună”. Mai precis, Dragomir a susţinut că ţinta “scandalului” este Gabriela Firea, marea perdantă a cursei pentru Primăria Capitalei, adăugând că nu va renunţa la mandatul de consilier şi va merge în instanţă pentru a i se face dreptate, scrie Epochtimes-romania.com.

„Nu eu sunt ţinta acum, ci Gabriela Firea, pentru că a avut numai trădători în jurul dânsei. (…) Unii din partid i-au pus tălpi ca să nu ajungă primar general, altfel ajungea sigur preşedinte al acestei ţări peste patru ani. Eu vă declar că nu mă retrag. Dacă venea doamna Firea şi îmi spunea ‘ia-ţi viteză de aici că mă şantajează colegii mei’, atunci făceam ca Petre Roman”, a declarat Mitică Dragomir.

Cunoscut sub numele de “Corleone” sau “Mitică de la Ligă”, Dragomir a mai precizat că el este “omul dracului” şi că pe el nu l-au „îngenunchiat nici comuniştii, nici capitaliştii”.

„Radule (Radu Tudor), eu am şi înregistrări. […] Nu o să fiu bătaia de joc a unor oameni care au ajuns temporar în fruntea partidului. Ciolacu îi vrea înapoi în partid pe Negoiţă şi Ponta, de asta au curăţat-o pe doamna Firea”, a mai transmis Dragomir, promiţând că va face publice în curând respectivele înregistrări.

Totodată, Dragomir – care are multiple condamnări cu închisoarea, inclusiv pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când a fost pedepsit cu şapte luni de puşcărie pentru jocuri ilegale de noroc – a insistat că Ciolacu nu are ce să îi reproşeze nimic despre trecutul său, din moment ce a avut doar performanţe, adăugând că va merge în instanţă în cazul scoaterii sale de pe lista de consilieri PSD.

„Ce poate să-mi reproşeze domnul Ciolacu, îmi spune de trecutul meu? Am avut numai performanţe! (…) Ei mă vor da afară din partid, dar de la primărie e greu, pentru că sunt instanţele judecătoreşti. Aşa că vom merge în tribunal, să vedem ce pot să-mi reproşeze, dom’le?”, a conchis Mitică Dragomir.

Remarcile tăioase ale lui Dragomir vin în contextul în care, vineri, Marcel Ciolacu a susţinut că prezenţa acestuia pe listele PSD de consilieri ai Capitalei este inoportună. De altfel, liderul PSD a mai precizat că i-a cerut preşedintelui organizaţiei Sectorului 3 să analizeze situaţia.

„Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir şi am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei”, a susţinut Ciolacu.

Întrebat dacă se poate vorbi de o posibilă excludere a lui Mitică Dragomir din PSD, Ciolacu a răspuns: „Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3”.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta: