”Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar și prin violență pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, joi seară, la România TV, în timp ce prezenta prevederile noii legi a pensiilor. ”De la momentul alegerilor, Iohannis și gașca lui și prietenii lui de afară vor să dărâme acest guvern în mod neconstituțional”, a susținut liderul PSD, care s adăugat că primul plan al președintelui Iohannis este ”al doilea mandat”. Dragnea a mai spus că ministerul de finanțe ar trebui să facă un control la ministerul de finanțe pentru a vedea cum au apărut în plată 20 de milioane de lei imediat după conferința de presă de la Cotroceni în care președintele a acuzat tăierea bugetului Administrației Prezidențiale, scrie G4Media.ro.

”Alegerea e atât de simplă și în 2019 și 2020. De o parte vor fi aceste lucruri, de cealaltă parte va fi ură, incitare la violență, la dărâmarea odinii constituționale prin violență”, a mai spus liderul PSD. Referindu-se la sloganul anti-PSD, Dragnea a declarat: ”Ne înjură cu cuvântul ăla foarte drag și cu care sunt mereu în gură și îl folosesc pentru părinții lor, pentru bunicii lor”

Dragnea a reluat acuzația că președintele a țipat la premierul Dăncilă la telefon, când l-a sunat să-i spună că pleacă în concediu. ”A început să țipe la ea, că e atributul lui”, a declarat Dragnea, care a susținut că premierul i-ar fi spus că a urmat modelul Tudose și Dragnea. De fapt supărarea foarte mare era din cauza rectificării, susține liderul PSD

Alte declarații făcute de Liviu Dragnea

  • Nu există nici un fel de piedică pentru administrația prezidențială să antameze vreo cheltuială. I-a rămas creditul de angajament, adică îi dă dreptul să angajeze cheltuieli.
  • După conferința de presă, s-au introdus 20 și ceva de milioane de lei facturi. Dacă le țineau la sertar, nu era legal. Dacă le-au făcut atunci, trebuie văzut de ce. Trebuie să vedem unde au fost facturile alea. E obligatoriu să se facă un control, în câteva ore să vii cu 20 de milioane, ridică un semn de întrebare. Ministerul de finanțe ar trebui să facă controlul
  • Normalitatea pentru Iohannis este să dea acest guvern jos, să rupă această majoritate parlamentară prin violență. În laboratoarele de la Cotroceni unde se concep toate aceste proteste, unde se concep dosarele, acest laborator care dă ordine la statul paralel, sigur pregătește ceva foarte grav pentru a da acest guvern jos.
  • Au înțeles că legile justiției intrate în vigoare, Noile Coduri Penale intrate în vigoare, noua legii a pensiilor, parteneriatul public – privat, cele 21 de proiecte lansate în octombrie și noiembrie, l-au făcut conștient că în 2019 nu mai poate câștiga. Spuneți-mi un singur lucru bine făcut de Iohannis.
  • A incitat tot timpul la proteste și la violențe.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!