Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat că proiectele de dezvoltare ale edililor USR din ţară sunt blocate pe bandă rulantă de consilierii PNL şi PSD, scrie Epochtimes-romania.com.

Ca studii de caz, Clotilde Armand a invocat primăria pe care o conduce, dar şi Primăria Municipiului Timişoara, Primăria Municipiului Braşov şi Primăria Câmpulung Muscel.

„Motive şi argumente pentru aceste blocaje? Zero! Amendamente PNL PSD pentru aceste proiecte? Zero! Doar comenzi venite de mai sus şi calcule electorale. Iar primăriile de mai sus sunt doar câteva. Mai sunt primari USR în sate şi comunele din ţară care suferă de pe urma acestor ordine ipocrite ale celor aflaţi la guvernare. Iată dezastrul din primăriile conduse de USR oameni buni: PNL şi PSD nu mai pot fura. Şi dacă nu se mai poate fura atunci se blochează orice iniţiativă sau proiect de dezvoltare. Pentru ca în anul 2024 să ţipe că nu s-a făcut nimic”, a declarat Clotilde Armand.

Edilul din Sectorul 1 susţine că PSD şi PNL au cumpărat presa pentru ca opinia publică să nu afle despre aceste probleme.

„Vă veţi întreba de ce nu se aude în mass media ceea ce avertizează primarii USR? Exemplu: PNL şi PSD au plătit din bani publici pentru ‘presă şi propagandă’ în ultimele şase luni 10 milioane de euro (potrivit datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă). Ce e de făcut? Presiune publică şi susţinerea proiectelor de către cetăţeni. Mitul cu ‘daţi şi voi ceva acolo la PNL şi PSD’ nu mai merge. Nu de asta am ales noi să facem reforme reale. Pentru că nimeni nu este mai presus de lege”, a adăugat Clotilde Armand.