Fostul premier, Victor Ponta, susţine într-o postare pe Facebook că PSD primeşte lunar circa 130.000 de euro de la buget. Parte din aceşti bani trec mai departe la nişte firme de partid care “promovează” mizerii pe Facebook, precum aceea că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea, mai spune Ponta, care îl acuză practic pe Dragnea că răspândeşte fake news pe Facebook pe banii cetăţenilor, scrie epochtimes-romania.com.

Mai mult, Ponta reaminteşte în postarea sa, că George Harabagiu, cel care ar fi gândit campania mincinoasă cu Halep n-a fost dat afară, iar Dragnea a minţit când a susţinut acest lucru şi le reaminteşte colegilor săi că şi ei pot fi oricând victime ale fake news-urilor marca PSDragnea.

„Aţi uitat de episodul “ Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională” ???

Aţi uitat cum a minţit Dragne a la Antena 3 (normal width= width=) că l-a dat afară pe Harabagiu şi că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news?

Aţi uitat cum au postat pe toate paginile lor că “Ponta este agent chinez” pentru că l-am primit la Bucureşti în 2013 pe Premierul Li Keqiang ? (în 2013 Dragnea era vicepremier şi ca să fie primit la întâlnirea Premierilor de la Snagov s-a oferit să aducă el nişte porci să îi prepare acolo, ca la Sediul SRI)!

Dacă liderii PSD au uitat, vor avea aceeaşi soartă – şi îşi merită soarta şi Gabriela Firea care acum poate să afle de pe paginile de Facebook ale PSD că “vinde gazele din Marea Neagră”!

Sigur că poţi să o acuzi pe Gabriela Firea de multe păcate – dacă însă chiar crezi că s-a certat cu Dragnea pentru “gazele din Marea Neagră” înseamnă că ai acelaşi număr de neuroni (adică ZERO) cu cei care au crezut că a fost huiduită Simona Halep!

Din fericire psdragnea există în online doar ca să spună nişte minciuni atât de gogonate încât nu le crede nimeni şi ca să încaseze milioane de înjurături/din păcate în trezoreria PSD intră în fiecare lună cam 130.000 euro din Bugetul de Stat (adică din banii care ar trebui să meargă la pensii, salarii, spitale, şcoli etc.) care trec mai departe la nişte firme de partid care “promovează” aceste mizerii pe Facebook!

Ca să ştiţi unde se duc banii plătiţi de dvs ca taxe şi impozite!”, scrie, pe Facebook, Victor Ponta.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!