Guvernul PSD-PNL încearcă să ne convingă că supra-impozitarea muncii este bună, a tras un semnal de alarmă, via Facebook, fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui.

„De multe ori, propaganda de partid ajunge la nişte cote greu imaginabile, chiar total ridicole. De exemplu, când a fost instaurat comunismul în România (culmea, de părinţii şi bunicii mai multora din actualul guvern), comuniştii încercau să dea imaginea că românii vor să li se ia totul de către stat. Vor colectivizare. Vor naţionalizare. Sunt fericiţi să li se ia tot. Abia aşteaptă noua orânduire socialistă. De fapt, era fix opusul. Mulţi s-au luptat cu arma în mână să îşi apere proprietăţile, din păcate cu sfârşit tragic. Dar asta nu a împiedicat propaganda de partid să încerce să dea imaginea asta fără pic de ruşine. O tentativă de a face din minciună adevăr şi din adevăr minciună”, a afirmat Claudiu Năsui.

Iată şi unul dintre afişele de atunci.

foto

„Zilele astea, PSD-PNL au făcut prin ordonanţă (ca să nu poată fi atacată la CCR) o mare hoţie. Au crescut taxele fix pe cei cu veniturile cele mai joase, re-introducând impozitarea pe opt ore la munca de două ore. Oricât munceşti trebuie să dai minim la stat ca şi cum ai munci opt ore. Pentru că aşa a vrut domnul Ciucă (beneficiar al unei pensii speciale de 18.000 de lei pe lună pe care o ia, evident, pe lângă salariul de prim ministru)”, a continuat Claudiu Năsui.

Conform liderului USR, faptul că Guvernul instaurează „această hoţie” în loc să scadă cheltuielile pentru camarila de partid este rău în sine pentru România. Arată că niciunul dintre partidele de la guvernare nu vrea vreo reformă în România.

„Faptul că o fac în prag de criză este chiar crimă. Îmi asum cuvântul folosit. Oamenii aceştia sunt criminali pentru că vor cauza enorm de multă durere şi suferinţă care ar fi putut fi evitată. Doar ca să poată să-şi dea ei privilegii între ei şi să se consolideze drept conducători ai noştri. Dar faptul că încearcă să convingă lumea că supra-impozitarea este, de fapt, spre binele românilor, este cu adevărat mizer. Nu e suficient că fac o hoţie cât casa, vor să vă şi prostească în faţă spunându-vă că totul e pentru binele dumneavoastră. N-au pic de ruşine, fix precum foştii comunişti”, a adăugat Claudiu Năsui.

Sursa: Epochtimes-romania.com