Dacian Ciolos a anunțat că peste 50.000 de români s-au înscris pe platforma online a Partidului România Împreună, manifestându-și astfel intenția de a susține și de a fi membri ai acestei formațiuni.

”Suntem peste 50.000. Următoarele cinci luni vor fi extrem de importante pentru a construi o structură profesionistă și eficientă așa cum ne dorim. Dincolo de intenții bune, de multă, foarte multă muncă a echipei mici pe care ne permitem să o plătim, acum avem nevoie de susținere și nu de vorbe. Aceasta este nu numai o rugăminte dar și un test de mobilizare. Așa vom putea fi mai puternici, mai buni, mai eficienți împreună”, anunță Dacian Ciolos pe Facebook, îndemnându-i pe simpatizanții săi să doneze bani pentru viitorul partid.

Fostul premier Dacian Ciolos declarat în urmă cu o lună, la RFI, că obiectivul partidului Mișcarea România Împreună este ca după alegerile parlamentare din 2020, să poată formă un Guvern.

”Vrem să fie un partid de masă și să-i reprezinte pe toți cei care până acum au considerat că n-are rost să se amestece în politică sau că politică nu e pentru ei, că societatea trebuie condusă de alții și care în sfârșit, după ce s-a întâmplat în ultimii ani și mai ales anul trecut, au înțeles că trebuie să se implice”, a spus Dacian Ciolos.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.