Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe anunță că România a pierdut primii bani din PNRR: ”300 milioane de euro – magistrala de metrou M4, Gara de Nord – Filaret”.

Iată ce scrie parlamentarul european pe pagina sa de Facebook:

GRINDEANU, AFARĂ DIN MINISTER!

Primii bani pierduți oficial din PNRR: magistrala de metrou M4, Gara de Nord – Filaret.

Metrorex și Ministerul Transporturilor au scris negru pe alb ce știam de mult timp, că nu sunt în stare să facă proiecte nici dacă le plouă cu bani în cap. Au ratat termenul în care să facă licitațiile.

300 de milioane de Euro sunt primii trecuți la „pierderi” de ministrul transporturilor, Grindeanu. Pe rușinea națională OUG 13 nu a avut probleme să semneze, pe finanțări europene nu îi merge stiloul.

Cătălin Drulă când era la Transporturi le-a lăsat banii și ce era de făcut, ei au distrus totul. Ba chiar cu mafia lor de la metrou s-a luptat și le-a deranjat maxim interesele, era cel mai înjurat ministru de PSD-isti.

Acum, pentru 300 de milioane de Euro pierdute nu răspunde nimeni??

Grindeanu trebuie dat afară urgent din Ministerul Transporturilor pentru gravă incompetență, și cercetat dacă nu cumva a fost intenționată fapta sa.

Trebuie dați afară toți de sub el care au avut legătură cu această finanțare, de la Transporturi și până la Metrorex.

Și poate se găsește un avertizor de integritate din instituțiile astea să ofere ceva lumină despre cum s-au pierdut 300 de milioane de euro, poate se strânge și de ceva fapte penale.