Cu ceva timp în urmă suțineam că PNL devine un partid tot mai penibil. Nu ne-am înșelat! Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcția de primar general al Capitalei în 2020. Cum, nu știți cine e acest Viorel?

„Vă anunț că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcția de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus Viorel Cataramă, duminică, la ședința PNL București.

El a fost aplaudat de liberalii prezenți la conferința Organizației București a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

„În București ni s-a spus că dreaptă unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreaptă din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianță condusă de domnul Cioloș, un impostor politic care a supt din seva PNL și l-a trădat.

Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi că lucrează la nu știu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câștige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate șansele și toate atuurile să câștigăm alegerile.

Cu o condiție – să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spațiul public ideile socialiste, mă refer la domnul senator Zamfir, care ne-a făcut atâta și atâta rău, să adoptăm un program de dreapta și să ne focusăm spre electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă.

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a declarat, cu privire la anunțul lui Viorel Cataramă, că trebuie văzute care vor fi toate opțiunile din partid și făcută apoi o evaluare în bază unor criterii obiective.

„Mai e mult timp pentru ca aceste persoane să confirme sau nu. În calitate de președinte, trebuie să văd toate opțiunile și trebuie să ne supunem unor criterii obiective. Apreciez faptul că dumnealui a anunțat această intenție. Chiar dacă nu au anunțat-o public, mai sunt și alți colegi din organizația de București care și-ar dori să intre în luptă. Vom vedea la momentul respectiv”, a spus Bușoi.

Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PNL Ilie Bolojan consideră că este mai mult decât necesar ca partidele de Opoziție să aibă candidați comuni la următoarele alegeri locale. El a declarat că PNL este dispus să îl sprijine pe Vlad Voiculescu, din partea partidului lui Cioloș, la Primăria Capitalei dacă analizele vor confirma că are șanse să câștige.

Declarația lui Cataramă va costa scump PNL-ul. Nu doar că îi pune în situația de a fi penibili prin natura declarației făcute, ci această declarație arată o stare de fapt în acest partid. Ei între ei nu se înțeleg, însă vor să conducă o țară… Cert este că PNL demonstrează că este gata să facă iar înțelegeri obscure cu PSD de dragul ciolanului.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!