Surse din anturajul familiei Dăncilă spun că în niciun caz actualul premier al României nu-și va asuma semnarea vreunei ordonanțe care să-i faciliteze lui Dragnea scăparea de problemele penale, iar persoana care are un rol decisiv în această decizie este Cristinel Dăncilă, soțul Vioricăi Dăncilă, dezvăluie comisarul.ro.

Sursele comisarul.ro au relatat un episod petrecut săptămâna trecută la nunta fiului lui Liviu Dragnea și redat lor de Cristinel Dăncilă, care este foarte supărat pe Liviu Dragnea că nu și-a respectat înțelegerea inițială în urma căreia Viorica Dăncilă a acceptat să renunțe la poziția de europarlamentar pentru a deveni premier al României.

La nuntă, Cristinel Dăncilă l-a avertizat pe Dragnea că Viorica nu va semna niciun document care să-i aducă ulterior probleme cu justiția dar care l-ar scăpa acum pe Dragnea de probleme.

”Ți-ai bătut joc de noi, Liviule, nu ne-ai spus că o aduci de la Bruxelles să facă pușcărie! Asta ce prietenie mai e? Spune tu, asta am vorbit noi că face Viorica dacă vine la Guvern?”, i-ar fi reproșat Cristinel lui Dragnea la discuția purtată acum o săptămână.

Conform surselor citate, Dragnea ar fi încercat să-l convingă pe Cristinel Dăncilă că adoptarea unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea, sau măcar a unei ordonanțe care să declare protocoalele încheiate între SRI și diversele instituții din Justiție ilegale, nu ar avea niciun fel de consecințe legale asupra premierului care semnează hotărârea de guvern.

Disputele verbale dintre Liviu Dragnea și Cristinel Dăncilă nu sunt la primul episod. Ele au început la nici două luni după ce Viorica Dăncilă a devenit premier al României și au izbucnit tot pe fondul tentativelor lui Dragnea de a o forța pe Dăncilă să adopte acte care i-ar fi creat ulterior probleme cu justiția.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!