Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, aka „Mitraliară”, intenţionează să discute cu conducerea partidului despre ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, devenită oficial „disidentă” după Comitetul Executiv Naţional de la Neptun, scrie epochtimes-romania.com.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat miercuri, la Parlament, că ia în calcul să propună Partidului ridicarea sprijinului politic acordat Gabrielei Firea, ca urmare a atacurilor dure lansate în ultima perioadă de primarul general la adresa preşedintelui social-democraţilor Liviu Dragnea.

„Nu o susţine nimeni în partid, probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid şi de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mulţi parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte ca să o cheme la grupul parlamentar pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii o persoană, trebuie să îşi asume responsabilitatea (…) Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta ar fi culmea. Haide să vedem acum toţi primarii din ţară, din diferire oraşe sau din diferite capitale de judeţ că vor spune că nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune din asta, penibilă, pe care dânsa o foloseşte ca să se scoată faţă de cetăţeni. Noi nu acoperim pe nimeni”, a declarat Rădulescu, citat de Mediafax.

Social-democratul intenţionează să ia atitudine fermă împotriva primarului general dacă atacurile la adresa lui Dragnea vor continua.

„Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit ieri, o să discut cu preşedintele şi cu conducerea partidului, încă nu am luat o hotărâre şi nu o iau niciodată fără să mă consult, că vreau să cer ca acelaşi tratament care s-au făcut în general pentru membrii de partid care au greşit mult mai puţin ca doamna Firea public, să vedem dacă conducerea partidului e de acord ca să cerem ridicarea sprijinului politic”, a precizat Rădulescu.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!