Primarul Capitalei iese la televiziunea naţională pentru a cere demisia preşedintelui PSD, după ce, la ieşirea din Parchet, a avut o luare de poziţie mult mai nuanţată, informează epochtimes-romania.com.
Într-o emisiune la televiziunea naţională, primarul Capitalei, Gabriela Firea a cerut demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Conform declaraţiilor primarului, Liviu Dragnea ar fi dăunător PSD-ului şi ar trebui să demisioneze.

„Din punctul meu de vedere, eu cred că ar trebui [să se retragă, n.r].(…) Repet, este punctul meu de vedere, nu m-am consultat şi cu alţi colegi.(…) Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta cu doar 2-3 persoane, multe care nici măcar nu fac parte din Guvern (…), dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o. Dacă poate ar fi minunat. Dacă nu, o retragere ar fi benefică – dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar nu atât mai puţin pentru partid, cât pentru ţară”, a mai spus Firea.

„În ceea ce priveşte propunerile legislative sau iniţiativele guvernamentale care sunt cu impact public, care sunt mai sensibile, care trebuie comunicate şi explicate în mod public, cred că ar fi fost mult mai înţelept şi democrat să discute anterior cu membrii BPN, cu membrii Comitetului Executiv, pentru a găsi cele mai bune soluţii”, a afirmat Firea.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!