Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat miercuri atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a orchestrat în ultimele zile o campanie de defăimare a sa, aducându-i, printre altele, acuzația ”diabolică” de a se fi erijat în purtătorul de cuvânt al celor care se opun amnistiei și grațierii în condițiile în care liderul PSD nu a discutat despre această ”fantezie” în partid, ci s-a consultat exclusiv cu câțiva apropiați din afara partidului, scrie G4Media.ro.

”O acuzație diabolică s-a transmis în ultimele zile către colegii din țară, către români și mediul de afaceri, către exterior și interior: că primarul general al Capitalei (…) este un purtător de cuvânt al celor care se opun grațierii și amnistiei. Această acuzație este din sfera științifico-fantasticului. Niciodată nu am discutat în partid despre amnistie și grațiere. Subiectul a fost discutat doar de Liviu Dragnea cu câțșiva apropiați din afara partidului.

Nu m-am opus și nu mă voi opune niciodată niciunui prooect dacă este legal, conturat și consolidat juridic, dar nu sunt de acord cu improvizațiile juridice, cu fanteziile juridice care se pun la cale. Deja s-a declanțat o campanie de defăimare a mea și în online și de la om la om cum că eu mă opun libertății unor oameni de afaceri sau polticieni care au nevoie de amnistie și grațiere. Vom deconta toți, nu doar un singur om. orice invenție juridică ne poate duce pe toți în haos. Fac apel la toți cei care participă la un astfel de demers să aibă grijă să fie în legalitate”, a declarat Gabriela Firea într-o conferință de presă la Primăria generală.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!