”La sediul PSD e tristețe”, ne anunță pe Facebook deputatul USR, Ionuț Moșteanu. Doi ani au încercat să manipuleze românii și au promovat o așa zisă „fraudă la vot a lui Clotilde Armand”. Nu era zi să nu răspândească acest fake news.

Procurorii au început clasarea plângerii PSD prin care Clotilde Armand era acuzată că ar fi furat voturi. S-a clasat ancheta în cazul Secției de votare nr. 117, iar concluzia este că nu fost nicio fraudă electorală. Din contră, Clotilde Armand a fost cea dezavantajată, mai scrie Ionuț Moșteanu.

Adevărul iese la suprafață, dincolo de manipulările lor plătite cu bani mulți.

De unde au avut bani să alimenteze manipulările? Ne spune DNA. DNA a început urmărirea penală pe numele lui Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, după ce a plătit ilegal bani către Romprest. Prejudiciu este istoric: 1 miliard de lei. Bani furați din bugetul Sectorului 1, conchide deputatul USR.

Și actualul primar al Sectorului 1 a punctat faptul că teza PSD-ului cu furatul voturilor s-a dovedit a fi o mare manipulare și o mare minciună:

3 COMENTARII

  1. Faptul ca Daniel Tudorache ar fi platit bani ilegali catre Romprest, nu ne scuteste pe noi, manipulatii televiziunilor, sa ne intrabam: Si totusi, ce era cu vanzoleala aia de cetateni, in frunte cu candidata la postul de Primar, in sala unde se pastrau sacii cu voturile? Cine erau cei care deschideau si reinchideau cu frenezie saci sigilati si ce cautau acolo? Cine si de ce o asigurase pe doamna Armand ca sistemul de tv cu circuit intern nu functioneaza ?
    Posibila vinovatie a lui Daniel Tudorache in cheltuirea ilegala a banilor Primariei sectorului , nu o exonereaza pe doamna Armand de vina de a fi patruns cu un numar de indivizi in sala cu sacii depozitati ‘in siguranta’ si paziti cu ‘strasnicie’. Aceste aspecte trebuie sa fie clarificate iar opinia publica sa stie mecanismul celor petrecute acolo cu prilejul alegerilor.

    • Deci după doi ani de zile, în care s-a tot vorbit, dovedit, că nu era „candidata” în acele imagini, tu vii tot cu aceeași inepție? Ba Tudorache, ba… doar pușcăria te mai liniștește

  2. Asta e o manipulare ordinara , la sectia 117 e diferenta de un vot , in favoarea PSD si s-a clasat dosarul sectiei 117 . Dar de ce minte cu nerusinare si nu spune ca la celelalte sectii a furat voturi cu sutele ? o sa ajunga la puscarie aceasta penala

Comments are closed.