Victor Ponta l-a atacat, miercuri, in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura pe premierul Victor Orban, scrie Aktual24.ro. 

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

„Un singur lucru, draga Ludovic. Sa stii ca eu m-am operat la picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare. Acelea sunt toate private, acele clinici de dezalcolizare le puteti plati de azi din bani publici”, a spus Ponta in finalul discursului sau.

In discursul sau, premierul Orban  a amintit ca Ponta s-a operat intr-un spital privat din Turcia.

„Cel mai tare m-a mirat ca l-am auzit pe un alt lider politic proaspat colaborator al dvs dupa ce v-a injurat 2 ani de zile ca are o atitudine critica la adresa spitalelor private, dar unde s-a operat, nu intr-un spital privat, dar nu din Romania, ci din Turcia. Cu cat mai bine va incetati mandatul cu atat mai bine pentru Romania”, a acuzat premierul Orban.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!