Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că s-a confruntat din nou cu un boicot în plenul Consiliului Local, din partea reprezentanților PNL și PSD, care i-au blocat toate proiectele de dezvoltare inițiate, scrie G4Media.ro.

„PNL a blocat, cot la cot cu PSD, toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale din Sectorul 1: criteriile de selecție a blocurilor pentru implementarea programului “Termoficare de la soare”; amplasarea, montarea și punerea în funcțiune a panouri fotovoltaice pe 10 școli și licee din Sectorul 1; achiziția și instalarea a 42 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice (Sectorul 1 pierde 8 milioane lei din fonduri europene din cauza consilierilor PNL și PSD. Banii urmau să fie alocați prin Administrația Fondului de Mediu pentru proiectul de instalare de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Consilierii locali PNL și PSD l-au picat. Fără argument. A treia oară. Data finală de depunere a proiectului este 13 august 2022); preluarea unei părți din strada Jandarmeriei, necesară pentru modernizarea unitară a infrastructurii rutiere și a extinderii rețelelor de apă și canalizare din nordul Capitalei”, a relatat Clotikde Armand pe contul de facebook.

Acesta subliniază că aleșii PSD și PNL procedează la fel peste tot unde sunt primari din partea USR, ordinele fiind date de la liderii din actuala coaliție de guvernare.

„Ordinele le vin de mai sus. PNL și PSD sabotează de doi ani de zile dezvoltarea și parcursul spre civilizației al Sectorului 1 pentru că nu le mai merge cu combinațiile de tot felul, pentru că nu mai „pică” nimic pentru ei de la primărie, pentru ca în 2024 să spună că primarul nu a făcut nimic”, spune Clotilde Armand.

Acesta mai spus că nu are de gând să asiste pasiv la „spectacolul cinic și absurd”, al reprezentanților PSD și PNL.