Reacție violentă de la vârful PSD după anunțul lui Iohannis privind legile justiției. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, declara că PSD va merge până la capăt cu modificarile la legile justiției pentru că ”avem majoritate”. 

”Iohannis întârzie tot mai mult ceea ce doresc românii: să se oprească abuzurile unor instituții și ale unor oameni care lucrează într-o confrerie deasupra legilor. Cu ochii pe aceste legi sunt sute de mii de români.

Noi vom merge mai departe, aceste modificări vor trece, inclusiv cele la Codul Penal. Vor nu vor, asta vom face. Rezultatul se va vedea anul viitor la vot, se va demonstra ca am avut dreptate. Ce se întâmplă acum nu este decât un demers de a bloca libertățile individuale și drepturile cetățenești,

Poate sa facă Iohannis tot ceea ce dorește. El oricum nu vorbește din capul lui, vorbește ce i se dă în plic”, a declarat Ștefănescu la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că a decis să trimită la Curtea Constituțională pachetul legilor Justiției, dar și la Comisia de la Veneția. El s-a declarat convins că judecătorii CCR ”își respectă statutul de garanți ai supremației Legii fundamentale și de apărători ai democrației prin drept, astfel încât vor avea toată deschiderea pentru un demers care își propune să asigure respectarea în România a principiilor și valorilor democrației europene”.

Și pentru a ne asigura că PSD are dreptate și nu vorbește iar din cărți de colorat pentru prim-miniștri, am creat un sondaj de opinie pentru a afla realitatea.

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.