Secretarul general adjunct al PSD a declarat că președintele României, Klaus Iohannis, întârzie tot mai mult ceea ce doresc românii. Iar dacă nu știați ce își doresc românii, aflați de la PSD că noi ne dorim ca Iohannis să promulge legile justiției. Exact! Nu sunteți singurii care reacționează așa.

După ce au eliberat din penitenciare mii de violatori, criminali, pedofili și alți infractori, după ce o bună parte dintre aceștia s-au întors pentru că au comis iar infracțiuni, PSD-ul ne spune că avem nevoie de legi mai blânde pentru ei și tocmai de aceea ne dorim ca Iohannis să promulge legile cu pricina pentru că, nu-i așa, cu ochii pe aceste legi sunt sute de mii de români.

Lăsând gluma deoparte, dacnews.net a inițiat un sondaj de opinie în care sunteți cu toții invitați să răspundeți la întrebarea dacă sunteți de acord ca președintele Iohannis să adopte pachetul legislativ pe Justiției al PSD-ALDE? La momentul scrierii articolului, aproximativ 1.000 de respondenți și-au exprimat opiniile. Dintre aceștia, doar 3% sunt de acord cu modificările aduse de coaliția PSD-ALDE.

Cu toate acestea, noi ne-am propus să aducem coaliția PSD-ALDE cu picioarele pe pământ și să le arătăm că cei care își doresc pedepse mai blânde și tergiversări mai ușoare ale actelor de justiție reprezintă cazuri izolate. Majoritatea românilor NU își doresc ca infractorii, fie că vorbim de politicieni sau nu, să fie scăpați.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că a decis să trimită la Curtea Constituțională pachetul legilor Justiției, dar și la Comisia de la Veneția. El s-a declarat convins că judecătorii CCR ”își respectă statutul de garanți ai supremației Legii fundamentale și de apărători ai democrației prin drept, astfel încât vor avea toată deschiderea pentru un demers care își propune să asigure respectarea în România a principiilor și valorilor democrației europene”.

PARTICIPĂ ȘI TU LA SONDAJ!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!