Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Mișcării România Împreună, fondată de Dacian Cioloș, anunță că din acest partid nu vor face parte ”oameni care nu au o meserie sau oameni care pur și simplu se specializează în a face politică”.

”În timp ce mulți dintre noi, cei mai mulți oameni de bun-simț din țara asta, s-au ocupat cu școala și cu propria carieră sau construcția unei companii, alții s-au ocupat cu politica. Cei care nu prea aveau de a face nici cu școala, nici cu o carieră serioasă. Nu o să vedeți în partidul România Împreună oameni care nu au o meserie sau oameni care pur și simplu se specializează în a face politică.

O să vedeți oameni care știu să facă ceva, oameni care au demonstrat ceva, oameni care și-au transformat vorbele în fapte”, a declarat Voiculescu.

Vlad Voiculescu a scris, luni dimineața, pe Facebook, că în primele 48 de ore de la anunțarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de persoane s-au înscris ca susținători ai RO+, iar dintre aceștia aproape 17.000 și-au declarat dorința de a fi membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului București.

Miza principală pentru următorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte până acum, în politică! Politica nu trebuie să fie o mocirlă. Politicianul nu trebuie să fie porc. Modul cum ne așezăm lucrurile #în ȚaraNoastră, pentru noi și pentru ceilalți – pentru că asta face politica – ar trebui să fie despre ce putem face noi, #împreună!”, spune Vlad Voiculescu.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Sunt foarte revoltat pe toata clasa politica care se face vinovata de jefuirea Romaniei! Imi doresc un partid care sa apere interesele romanilor onesti platitori de taxe!

Comments are closed.