Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ieşit mai mult decât şifonat din şedinţa pe care a avut-o cu nemulţumiţii din partid înaintea Comitetului Executiv Naţional. S-a ajuns chiar la înjurături, dezvăluie epochtimes-romania.com.

Şedinţa de taină pe care Liviu Dragnea a avut-o vineri seară cu nemulţumiţii din partid – Niculae Bădălău, Paul Stănescu, Mihai Tudose şi Gabriela Firea – a fost una cu scântei. Sursele Realitatea TV spun că discuţiile s-au purtat în termeni duri.

Mihai Tudose şi Niculae Bădălău i-au reproşat lui Dragnea că a distrus partidul, iar PSD nu ar mai avea şanse să obţină primul loc la europarlamentare din cauza trendului descendent pe care e acum.

În acelaşi timp, Bădălău i-ar fi zis lui Dragnea că nu mai suportă analfabetismul premierului Viorica Dăncilă şi i-a cerut să înceteze cu atacurile prin presă pentru că în caz contrar vor apărea înregistrări şi despre el.

Potrivit surselor respective, şeful PSD ar fi încercat să negocieze posturi în guvern şi administraţie. Dragnea ar fi propus aceste posturi pentru 2 sau 3 oameni din echipa lui Mihai Tudose. Replica lui Tudose a fost dură: „Ia-ţi posturile şi bagă-ţi-le în…”.

Sursele susţin că Paul Stănescu a fost de asemenea tranşant. I-a spus lui Dragnea că are termen până pe 15 septembrie să o pună pe Viorica Dăncilă să dea ordonanţa cu amnistia şi graţierea. În caz contrar, va crea o adevărată criză guvernamentală din poziţia sa de vicepremier.

Pe de altă parte, sursele Realitatea TV mai spun că Dragnea a fost surprins că Tudose, Bădălău şi Stănescu nu au atacat-o în niciun fel pe Firea.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.