PNL a bătut palma, vineri noapte, cu alianţa USR-PLUS pentru alegerile locale din Bucureşti. PMP-ul lui Traian Băsescu a fost lăsat pe dinafară, fapt ce complică extrem de mult situaţia pentru forţele de dreapta, scrie Epochtimes-romania.com.

„A ieşit fum alb. Avem candidaturi comune la Bucureşti. Bucureştiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost uşor. Am reuşit să avem candidaţi comuni ireproşabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în faţa electoratului”, a scris Claudiu Năsui pe pagina sa de Facebook la ora 2:30, alături de poza de mai sus.

Cele două forţe politice şi-au împărţit pe jumătate sectoarele din Capitală. Astfel, candidaţii noii alianţe politice sunt:

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

În acest context, PMP va merge singur la alegerile din capitală, cel mai probabil Traian Băsescu ca locomotivă, fostul şef al statului urmând să candideze la Primăria Capitalei.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI