La 48 de ore de la anunţarea noului partid, 26.012 persoane s-au înscris “cu nume şi prenume” pe site ca susţinători ai RO+. Dintre aceştia, 16.036 au cerut să fie membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti. 16 mii de oameni în 48h care vor să fie membri ai unui partid politic. Cum să îl greezi dacă îi ești adevrsar politic?

Însă, motivele pentru care majoritatea partidelor nu îl agreează pe Dacian Cioloș sunt mult mai banale. Nu fură, nu bea, se îmbracă ieftin, zboară la economic, vorbește limbi străine, e țăran. Totodată, Cioloș nu are proprietăți în Fortaleza, nu este anchetat de DNA, nu are afaceri dubioase. Îți este și rușine să înjuri în preajma lui. Cu alte cuvinte, ”nu este de-al nostru” și face de râs speța noastră tradițională balcanică.

Țin minte că luam o bucată de pâine și întingeam pur și simplu gem pe ea și mâncam, pentru a pleca din nou la joacă, să nu ma țină ai mei acasă. Uneori, asta e tot ce mâncam în ziua aia: gem pe pâine. Mi-am petrecut aproape toate vacanțele la țară, cu bunicul. Pentru mine, agricultura a fost un mod de viață. Munca e un mod de viață, nu o corvoadă. Când pui o sămânță și vezi că ea crește sau nu, când mergi cu vaca la păscut, asta îti ofera un raport cu viata. Agricultura îti oferă un raport corect cu viața”, afirma Cioloș în urmă cu ceva timp.

Voi vă dați seama? Omul ăsta a mers cu vaca la păscut. Păi cum să avem noi încredere în el dacă nici măcar nu știe cum se deschide ușa la Mercedes? Cine ne garantează că va accepta o șpagă ca să poți face lucrurile să funcționeze? Nici măcar la prostituate nu a fost. Jenant!

Cum să îl agreeze majoritatea partidelor când într-un an a simplificat viața tuturor românilor? Cum? De ce a desființat el taxa de timbru? Cu ce îl încurca? De ce a eliminat copiile legalizate? Vrea să îi lase fără muncă pe notari? Dar cum și-a permis el să intabulze gratuit terenurile agricole? Păi cine se crede? Ghișeul.ro? Și unde-i mândria de a fi român? Cum să ne mai simțim noi români dacă nu stăm la cozi să ne plătim taxele?  A introdus camere video pentru a filma numărarea corectă a voturilor. Asta-i cea mai mare măgărie! Cum să filmeze oamenii când numără voturi? Păi ori este secret, ori nu mai este! ȘI CÂTE A MAI FĂCUT!

Lucrurile sunt mai mult decât evidente, iar faptul că peste 16.000 de români vor să se înscrie în RO+ în doar 48 de ore, denotă multe aspecte.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

9 COMENTARII

  1. Succes! Sperăm să depașeasca pragul electoral, altfel ia din avântul celor de dreapta, pentru a se redistribui voturile, tot celor mai mulți, ca de obicei. Pentru că legislatia nu este perfectă. Tot cei cu mai mult ia și voturile prin redistribuire. De exemplu, la locale, ar trebui două tururi de scrutin.

  2. In primul rînd vă urez succes, sper că aveti reguli clare;fără penalii in structurile statului, 300 sute de parlamentari o lege a averiilor,etc……

  3. SUNT UN ROMAN BACAUAN, CA SI CEILAATI CONLOCUITORI AI ROMANIEI AM PLECAT ,AM PARASIT TARA PENTRU UN TRAI MAI DECENT. DAR SUFERINTA AMARACIUNE ,TRATAT CU SAU FARA INDIFERENTA NIMENI NU AU MAI FOST DECAT NOI ROMANI SCLAVI EUROPEI SI A ALATOR CONTINENETE. MI-E FOARTE GREU A MA DESTANUI, CE CARE AU FOST SI SUNT ANCA PLECATI CUNOSC, DACA JEGURIILE DE PARTIDE CU OPOZANTII LOR CU TOATA SLEATCA( FAMILIELE LOR) CONDUC ANCA SI FURA , CE SE MAI POATE CA MULT NU MAI E,NOI CAT MAI SUPORTAM , TOATA SPETA PSD NU ARE VALOARE A RUINAT TARA , PE NOI NEA ANSTRAINAT, COPII NOSTRI ANDOCTRINATI, REGIM DE PERSECUTIE (SA SUPORTAM DE NE CONVINE) CE SE ANTAMPLA AN SCOLI UNDE EU CA ELEV BATEAM PROFESORI UNE EU RUPEAM TALHAREAM OAMENI NA FOST ASA CEVA , ACUM E,LEGEA NU MAI E BUNA EI SIA FACUTO PENTU EI NU PENTRU NOI, E UN HAOS DE NEDESCRIS CU MULTE PATANI CARE SE ANTAMPLA ZILNIC, E COREC O BATRANA VINDE BURUIENI CA POLITIA SA O AMENDEZA ,MAI TU POLITIE DE CE NU TE BAGI AN RAZBOI CU MAFIA ROMANA ,MOTIV CARE EU SAU NOI NU-L STIM DRAGI CITITORI NU ANDEMN PE NIMENI LA O FAPTA REA , MA ANTREB CE AR PUTEA DETERMINA PLECAREA PSD DE LA CONDUCERE, ROG AUTORITATIILE COMPETENTE SA ANCEAPA ARESTARI DE LA MIC LA MARE ,CONFISCARE DE BUNURI PEDEAPSA MAXIMA PENTRU0CA NOI AM SUFERIT DE PE URMA LOR, PENTRU 20 DE ANI PETRECUTI AN LUME EUROPA AS FI AN STARE SA LE DESCHID PROCES PSD SA-MI PLATEASCA ANI PETRECUTI LISA DE FAMILIE DE CEI DRAGI ANI DE MILA SI GREUTATI ANI CARE NU AM AVUT NIMIC , 10 MIL EURO, AS DORI ADRESA DE EMAIL AL NOULUI PARTID ANFIINTAT DE DOMNUL CIOLOS. UN OM DEOSEBIT CULT INTELIGENT,CEA CE NE TREBUI NOUA.DACA CUVINETELE SUS MENTIONATE DERANJEAZA SA-MI ACCEPTE SCUZELE ,DACA IESTI DIN PSD PREA PUTIN MA INTERESEAZA NU EXSISTI PTR MINE ATAT SI PUNCT.LA PUSCARIE NENOROCITIILOR, DOMNULE CIOLOS SA-I TERMINAM( SA-I CIURUIM),

    • SUNT UN ROMAN CE NU MAI VREAU UN ASEMENIA TRAI E DE NEDESCRIS , FABRICI NU,,, INDUSTRIE NU,, COMBINATE NU,,INDUSTRIE NAVALA NU, MINIERA NU, SEDERUGICA NU, AVEM NUMAI NU , RUSINE VOUA PSD ALDE, ,DEGEABA VOI NU LUATI AN COSIDERATIE,

  4. Sunt o romanca din Salaj plecata din tara mea de 9ani nu am fost in viata mea membra in vreo miscare sau partid dar de data aceasta ma gandesc serios sa ma inscriu in partidul lui DACIAN CIOLOS vreau sa ma intorc in tara mea frumoasa sa-mi vad nepoteii crescand si sa ajut si eu asa dupa puterile mele la reconstructia ROMANIEI. Vreau sa fiu informata de parcursul acestui partid chear daca sunt departe ca dovada va dau datele mele personale.

  5. Eu sunt unul dintre cei 16000 de romani care vor sa devina membru RO+ si asta pentru ca am incredere in acest om , sper doar sa nu vad in jurul lui Lupii din celalalte partide . As vrea sa vad oameni integri si fara trecut politit , oameni noi capabili .

  6. Toata lumea se lupta cu „penalii” dar ce facem cu cei care s-au vandut puterilor straine………??

Comments are closed.