Un ucrainean a postat în notă ironică pe Twitter videoclipuri preluate de pe conturile unor rusoaice care denunță decizia autorităților ruse de a bloca Instagram, însă dau vina pe Occident pentru suspendarea rețelei de socializare pe teritoriul Rusiei, scrie G4Media.ro.

Unele dintre ele s-au filmat în timp ce plâng în hohote pentru că „își vor pierde” conturile de Instagram și că nu vor mai avea acces la conținutul monetizat. Altele au fost surprinse în timp ce plângeau întrebându-se „ce vor mânca”, după ce McDonald’s și alte branduri din Occident au anunțat retragerea de pe piața din Rusia.

Ucraineanul, pe nume Ivan, a scris că „dacă încă mai ai sentimente sentimentale față de „rușii obișnuiți” din cauza sancțiunilor, iată un „blogger” care plânge că nu va putea accesa Instagram-ul monetizat. Nu pentru că civilii ucraineni sunt îngropați în gropi comune”.

„Și aceasta. Ea spune că «casa ei arde», referindu-se la contul ei de Instagram”, mai arată Ivan.

„Și acesta este regimul Putin care blochează Instagram în Rusia, nu sancțiunile”, scrie ucraineanul pe Twitter.

Ivan continuă cu o postare cu o rusoaică care se plânge că „nu va mai avea ce mânca” după ce McDonald’s a anunțat retragerea din Rusia.

„Și asta este foarte trist, dar e nu despre faptul că armata ei șterge orașe din Ucraina, mai degrabă despre „Lipton, Doritos și McDonald’s” din Rusia. „Ce voi mânca?”, strigă ea. „Ce cadouri mi se vor oferi de ziua mea? Hârtie igienica?!”, mai postează bărbatul pe Twitter.

„O poate ajuta cineva va rog?! Ea este o «victimă a unor astfel de circumstanțe» în care Putin îi blochează Instagramul”.

Tipa asta are și ea o problemă normală, e nemulțumită de faptul că Instagram nu va semnala comentarii sau postări despre teroriștii din regimul Putin, spunând: «Acesta este Occidentul tolerant, care a vrut să ne facă să iubim homosexuali». De asemenea, ea spune că «Ucraina și Rusia vor deveni una (un singur stat – n.r.) în curând”.

„Aceasta are o criză. Din cauza orașelor ucrainene distruse? Nu. Din cauza Instagram. Ea spune: «V-am susținut întotdeauna pe toți, Z-ul vostru (armata rusă – n.r.). Deportați-i pe toți nenorociții de ucraineni. Fiecare postare a mea a fost despre cât de grozavă este Rusia»”, mai povestește Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.