Ura ucrainenilor față de invadatorii ruși nu cunoaște limite. Apărătorii lui Zelenski caută metode inedite de a lupta cu putiniștii care le-au ocupat teritoriile și, în final, de a-i obliga să se retragă. Recent, partizanii ucraineni au semănat teroare într-un spital din Crimeea anexată de Kremlin în 2014. Le-au livrat “denazificatorilor” plăcinte cu otravă pentru șobolani, scrie Ziaristii.com.

După ce au servit “meniul zilei”, 8 dintre militari au murit pe loc, iar alți 18 au ajuns în stare gravă la terapie intensivă. Informația este furnizată de site-ul Obozrevatel.com, cel mai popular din Ucraina. Jurnaliștii de la Kiev scriu că au aflat aceste date din propriile lor surse din peninsulă.

Evenimentul tragic pentru armata rusă s-a produs în Spitalul Clinic Naval 1472 al Ministerului rus al Apărării din Sevastopol, unde barbarii lui Putin se aflau pentru tratament în urma rănilor suferite în războiul din Ucraina.

Obozrevatel.com: “Populația locală a acționat într-un mod similar în regiunea Harkov în aprilie. Atunci, în urma tratamentului, doi militari ruși au murit, iar 28 au ajuns în secția de terapie intensivă a spitalului. Aproximativ 500 de militari din «cea de-a doua armată din lume» au fost otrăviți cu alcool de origine necunoscută”.