Jana Černochová, ministra Apărării din Cehia, a postat pe contul oficial de Twitter o înjurătură extrem de tranșantă adresată liderului rus Vladimir Putin, scrie Ziare.com.

Înaltul demnitar ceh spune că a primit din partea prietenilor articolul vestimentar cu mesajul „Fuck you, Putin!”, având desenată o mână scheletică în care degetul mijlociu este ridicat.

„Când altcândva decât pe 7 octombrie să port tricoul acesta, primit cadou. Îmi exprim poziția civică față de unul dintre cei mai mari criminali ai erei noastre. Vom câștiga în curând!”, a scris Jana Černochová pe contul de Twitter.

Liderul rus Vladimir Putin a împlinit 70 de ani pe data menționată de ministra cehă. Pe 7 octombrie 2006, cea mai influentă jurnalistă din Rusia la acel moment, Anna Politkovskaia, a fost asasinată în fața locuinței, în ceea ce a fost amplu mediatizat drept un cadou sinistru de ziua dictatorului rus.

Un alt cadou ironic i-a fost oferit lui Putin pe Twitter după distrugerea podului Kerci, în dimineața zilei de 7 octombrie. În filmul de mai jos este alăturat momentul în care Marylin Monroe i-a cântat „La mulți ani!” președintelui american J.F. Kennedy unor imagini cu podul în flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.