Soldați ruși au violat o studentă de 20 de ani în orașul belarus Mazyr, aflat în apropiere de granița cu Ucraina. Potrivit fetei, soldații erau beți și au amenințat-o cu acte de violență dacă victima va spune cuiva ce s-a întâmplat, scrie Newsweek.ro.

Potrivit fetei, aceasta se întorcea seara acasă de la o pizzerie, după o întâlnire cu prietenii. Un camion militar a oprit în fața ei. Înăuntru se aflau trei soldați ruși. Aceștia s-au oferit să facă cunoștință cu fata. Când studenta a refuzat, aceștia au forțat-o să urce în vehicul.

„Mi-au spus că, dacă strig, mă vor ucide. Nu am știut unde mă duc, pentru că tot drumul m-au ținut de păr cu capul în jos”, a declarat victima violului.

„Nu ai vrut să te cunoști frumos, o să ți-o iei rău”, i-au spus soldații.

După viol, aceștia i-au luat victimei banii și cerceii și au aruncat-o din mașină. I-au lăsat telefonul pentru că era vechi și avea ecranul spart.

Studenta spune că nu s-a dus la poliția belarusă pentru că se teme de răzbunare.

„Mi-au văzut legitimația de student și mi-au spus că, dacă mă plâng cuiva, mă vor găsi și mă vor ucide. Au fost trei dintre ei. Unul dintre ei avea o mitralieră”, a adăugat fata.

Ea a mai spus că au existat zvonuri despre violuri ale fetelor locale de către militarii ruși din oraș, dar nimeni nu s-a ocupat de aceste infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.