Luptele duse de ruși împotriva civililor ucraineni, nu doar că s-au extins, ci par să fi căpătat aspectul unui război de exterminare.

Până acum, rușii au încălcat toate convențiile internaționale posibile: au fost brutali cu populația și prizonierii, au distrus deliberat infrastructura vitală și locuințele oamenilor, au folosit arme interzise în zone rezidențiale, au violat femei, au furat din casele ucrainenilor și au ucis cu brutalitate civili nevinovați.

Masacrul oribil de la Bucha, ieșit la iveală după retragerea rușilor de acolo, dovedește clar că armata de criminali ai lui Putin nu mai ține cont de absolut nimic.

Și cum masacrul de la Bucha nu este un caz singular, invazia Ucrainei pusă la cale de Putin seamănă tot mai mult cu o amplă operațiune de exterminare.

Bucha va rămâne în memoria tuturor drept scena unui masacru. Peste 400 de localnici au fost, pur și simplu, executați de forțele ruse aflate în retragere.

Procurorul general al Ucrainei, Irina Venediktova, a declarat că numărul victimelor din Borodianka, la aproximativ 23 km vest de Bucha, este mai mare decât oriunde altundeva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.