Putin a anunțat joi seară că guvernul va recompensa familia fiecărui soldat mort în Ucraina cu 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro astăzi), scrie G4Media.ro.

El a continuat să acuze Ucraina de presupus ”nazism”, fără să prezinte vreo probă, și a susținut că Rusia e amenințată cu ”armele nucleare” – exact opusul realității, dat fiind că Putin însuși a ordonat armatei ruse să pună arsenalul nuclear în alertă.

  • Doresc să subliniez că facem că tot ce este posibil pentru a ne asigura că nu există victime. Este datoria noastră să susținem militarii care luptă pentru noi, pentru Rusia. Toate familiile ai căror membri au murit vor primi 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro – n.red.), plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar.
  • Toți trebuie să plătim suplimentar trupele care participă la această operațiune militară și au fost răniți.
  • Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbas și pentru denazificare, ca să nu ne mai amenințe cu armele nucleare.
  • Oamenii noștri sunt mândri de militarii noștri.
  • Neonaziștii încearcă să folosească de scuturi umane din rândul civililor. În Donețk s-au întâmplat astfel de lucruri Oamenii au fost scoși din clădiri, lunetiștii cu arme pe acoperiși, numai naziștii pot lupta așa. Au fost foarte brutali cu populația locală
  • Operațiunea militară se desfășoară conform planului. Toate obiectivele au fost îndeplinite cu succes

Care dintre apropiații lui Putin credeți că-l va trăda în curând?

View Results

Loading ... Loading ...