Armata ucraineană a descoperit locul unde se afla Valeri Gherasimov, în zona Izium, lângă Harkov, șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, scrie Comisarul.ro.

Cel mai important comandant armata Rusiei a fost rănit duminică în urma unei lovituri precise cu rachetă asupra postului de comandă unde se afla, împreună cu alți zeci de ofițeri

Valeri Gerasimov, în vârstă de 66 de ani, ar fi fost rănit la piciorul drept, fără ca viața sa să fie pusă în pericol. Potrivit unian.net, generalul rus a fost evacuat de urgență spre Rusia.

Generalul de armată Gherasimov și alți ofițeri se aflau la postul de comandă, unde Forțele Armate ale Ucrainei au dat o lovitură precisă. Potrivit informațiilor preliminare, 20 de ofițeri au fost uciși. Gerasimov a fost trimis în Ucraina chiar de președintele Putin, pentru a coordona acțiunile armatei ruse.

Canalul de Telegram „Vertical” relatează că șeful Statului Major General rus Gherasimov încearcă să părăsească Izium, unde rușii suferă pierderi uriașe, iar aprovizionarea lor a fost întreruptă. Anterior, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus mai mult de 10 comandanți ruși de top, inclusiv cel puțin șase generali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.