Home / POLITICĂ / Țuțuianu îl dă în judecată pe Rădulescu și cere excluderea acestuia din PSD

Țuțuianu îl dă în judecată pe Rădulescu și cere excluderea acestuia din PSD

Nemulţumit că a fost acuzat că ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD, Adrian Ţuţuianu anunţă că va cere excluderea acuzatorului sau din partid. Acuzatorul fiind nimeni altul decât deputatul Cătălin Rădulescu.

Acuzat de colegul său de partid, Cătălin Rădulescu, de faptul că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului, vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu anunţă, sâmbătă, pe Facebook că va cere excluderea acestuia din partid şi că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în judecată.

„În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacţii numeroase.

Unele dintre ele au proferat, în spaţiul public, diverse acuzaţii, cea mai aberantă şi frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presă cu apelativul “deputatul mitralieră”.

Potrivit acestui personaj, aş fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparţinând Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Ţinând cont de gravitatea extremă a acestei acuzaţii, mă văd obligat să fac următoarele precizări:
1. Resping cu fermitate acuzaţiile lansate în spaţiul public de către acest personaj nefrecventabil, fiind în situaţia în care un prost aruncă o piatră şi 10 înţelepţi se chinuie să o scoată.

2. În prima şedinţă de Birou Permanent Naţional (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existenţa sau nu a unei asemenea stări de fapt (existenţa unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum şi prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect.
De asemenea, în prima şedinţă a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situaţie când, prin declaraţiile sale, generează grave prejudicii de imagine.

3. În situaţia în care există dovezi care să certifice faptul că SRI-ul a instalat la sediul PSD un sistem de monitorizare/înregistrare apreciez că situaţia este de o gravitate maximă în ceea ce priveşte încălcarea legii, cei vinovaţi trebuind să suporte rigorile legii.

4. Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât şi penal”, scrie, pe Facebook, Ţuţuianu.

Reamintim că ieri, în ziua CEx-ul cu scântei, Rădulescu – susţinător declarat al lui Dragnea – l-a acuzat pe Ţuţuianu, unul dintre liderii „puciştilor”, că a acceptat un sistem de supraveghere al SRI în sediul PSD.

„Există o persoană…. De azi încolo nu o să mai fiu prieten cu ei. E total împotriva misiunii date de electorat. Domnul Ţuţuianu să spună dânsul unde (supraveghere SRI sediul Kiseleff – n.r.). Trebuie să ne spună de ce au fost protocoalele legale”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Declaraţia lui Rădulescu vine în contextul în care jurnaliştii au întrebat la cine făcea referire când vorbea, în postarea sa de pe Facebook cu privire la un sistem de supraveghere SRI în sediul din Kiseleff. (Sursa: Epochtimes România)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: