Home / POLITICĂ / Tudose mătura cu Dragnea: ”Ba, băiatule, de ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, și nu într-un spital regional?”

Tudose mătura cu Dragnea: ”Ba, băiatule, de ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, și nu într-un spital regional?”

Fostul premier PSD, Mihai Tudose, anunță că Liviu Dragnea îndreaptă PSD către „disolutia totala”, cădere amplificată și de decizia șefului PSD de a se interna într-o clinică privată. El se așteaptă ca PSD să obțină doar 17-18% la următoarele alegeri.

”De ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, și nu într-un spital regional? Să te scoli în zori, să-ți iei număr de așteptare, să capeți trimitere la RMN, să stai printre bacterii și semeni bolnavi… Românii nu și-au dat funcția de al treilea om în stat și sunt nevoiți să treacă prin toate astea. Ia du-te, mai băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt acolo!”, îl îndeamnă Tudose pe Dragnea într-o declarație acordată publicației podul.ro.

Declarația completă:

”Pe mine nu mă deranjează că Dragnea și acoliții lui fac un turneu prin țară, dar mă deranjează extrem de proasta guvernare emanată de PSD. Sunt sătul până peste cap de așa-zișii profesioniști de la Palatul Victoria, care se întrec în baliverne, erori și, ceea ce este cel mai grav, se întrec în bătaia de joc cu care-i tratează pe români.

Înțeleg că Dragnea s-a internat într-o clinică privată și că n-a mai ajuns să pună piciorul în Brăila, dar ce nu înțeleg eu, printre altele, este de ce a mai venit și domnul Leș, ministrul Apărării, în județul nostru? Leș nu-i vreo sculă în partid, nu are funcții, dar s-a grăbit să vina ca să tacă la o ședința politică, însă fără să găsească de cuviință să aibe o întâlnire cu militarii, cu rezerviștii din județ. Păi de ce mai ești ministru, mai băiatule? Sunt absurd dacă spun că ar fi fost normal să se întâlnească și el cu militarii, să-i întrebe de una, de alta, să le afle problemele? Măcar să-i fi întrebat: aveți șireturi?, vă lipsește ceva?

La Brăila a ajuns și ministrul Sănătății, doamnă Pintea, care, când a intrat puțin într-un spital, i-a anunțat pe toți cei de acolo că ea nici nu avea de gând să facă o astfel de vizită, că ea se grabea… Păi, dacă ești ditai ministrul la Sănătate, într-o țară cu problemele României, tu ce vrei să vizitezi, dacă nu un spital regional? Vreo fabrică de confecții? Indiferența asta față de problemele românilor va costa enorm PSD. Chiar nu îți poți bate joc în permanență de oameni.

În rest, ședința PSD de la Brăila s-a dovedit o butaforie de cea mai joasă speță. Ce mulți și ce mari suntem noi – asta a fost halucinația comună. După cum ați văzut, lumea din Brăila s-a săturat de minciunile PSD. Din câte știu, mulți dintre PSD-istii aduși acolo nu au ieșit fericiți la final. N-au nici cel mai mic motiv. Primarul din Brăila le-a transmis oficial tuturor, și în special absentului Dragnea, să termine cu mutilarea Legilor Justiției și cu astfel de atacuri la adresa unor instituții esențiale întrucât aceste atitudini distrug partidul din punct de vedere electoral.

Sondajele arată că PSD s-a prăbușit la 24%. Căderea este liberă, certă. Eu sunt convins că PSD o să coboare până la 17-18% – cam asta-i nucleul dur al partidului, adevăratul său prag critic. Cu Dragnea șef, PSD se îndreaptă spre disoluția totală, nu-i un secret pentru nimeni. Pe Dragnea nu-l interesează că distruge în mod programatic partidul, fiindcă el este preocupat doar să își salveze pielea și să nu ajungă la închisoare. Asta-i unica sa miză, deși pune partidul în gard.

Am și eu o întrebare pentru Dragnea, dacă într-adevăr are probleme de sănătate și nu vrea doar să evite termenul de judecată: de ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, și nu într-un spital regional? Să te scoli în zori, să-ți iei număr de așteptare, să capeți trimitere la RMN, să stai printre bacterii și semeni bolnavi… Românii nu și-au dat funcția de al treilea om în stat și sunt nevoiți să treacă prin toate astea. Ia du-te, mai băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt acolo! Pe zi ce trece, toți mai mulți români se sătura de minciunile și abuzurile lui Dragnea”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: