Home / POLITICĂ / Traian Băsescu: ”Ați văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Toți ajung în iad”

Traian Băsescu: ”Ați văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Toți ajung în iad”

Fostul presedinte Traian Basescu i-a raspuns, duminica seara, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a sustinut ca si „pe lumea cealalta” spera sa fie „in locuri diferite”, scrie Aktual24.ro. Basescu spune ca Ponta minte atunci cand sustine ca spera ca ajunga in Rai, pentru ca niciun om politic nu ajunge acolo. ”Ati vazut vreun om politic care sa fie Fecioara Maria?”, spune Basescu.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

Europarlamentarul Traian Basescu i-a raspuns, duminica, fostului premier Victor Ponta care a afirmat ca spera ca pe lumea cealalta ca ajunga in Rai si sa nu fie in acelasi loc cu Basescu.

„Nu degeaba ii spun eu mincinosul mincinosilor (lui Victor Ponta – n.r.). Ca el spune ca spera sa ajunga in Rai… Dom-le, nu exista om politic care sa ajunga in Rai, asta spune alta minciuna! Ati vazut vreun om politic care sa fie Fecioara Maria? Macar si pentru compromisurile pe care le faci in viata politica si tot nu ai cum sa ajungi in Rai”, a spus Basescu duminica, la Romania Tv.

Acesta a adaugat ca toti politicienii „au paturile rezervate in partea cealalta” si ca el si-a asumat acest lucru atunci cand a decis sa faca politica.

Basescu a adaugat ca „asta e realitatea vietii politice, nu numai la noi”.

„E vreun presedinte al Statelor Unite care ajunge in Rai? Toti au deschis razboaie”, a mai spus Basescu.

Fostul presedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro Romania si ALDE, spunand ca „Ponta si Tariceanu sunt oameni care au trait din tradare in politica”.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: