Home / ACTUALITATE / Toni Grebla cere intervenția ”organelor de ordine” împotriva celor care l-au apostrofat pe Dorneanu

Toni Grebla cere intervenția ”organelor de ordine” împotriva celor care l-au apostrofat pe Dorneanu

Fostul judecător al CCR, Toni Greblă, a declarat, duminică, că organele de ordine ar trebui să ia măsuri față de protestatarii #rezist care au pus un video pe Facebook în care arată cum îl urmăresc și apostrofează pe Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale.

„Din păcate, asistăm la o radicalizare a unor grupuri, din fericire minoritate, dar încurajarea unor asemenea atitudini, încurajarea polarizării societății pot crea pe termen mediu și lung probleme foarte serioase vieții politice, sociale, solidarității care este absolut necesară într-o societate. Ar fi cazul ca organele de ordine să ia asemenea măsuri, dar este de asemenea responsabilitatea forțelor politice, a decidentilor politici să descurajeze astfel de atitudini care nu fac decât să creeze premizele unei stări de violență, cu urmări imprevizibile”, a afirmat, duminică pentru Mediafax, fostul judecător al CCR, Toni Greblă.

Întrebat dacă ar trebui sau ar fi justificat să întreprindă acțiuni președintele CCR, Valer Dorneanu, împotrivă protestatarilor care l-au huiduit, Toni Greblă a răspuns: „Domnul Dorneanu știe foarte bine ce trebuie făcut. Nu-mi permit eu să-i fac sugestii. Este sarcina tuturor celor care emit opinii în spațiul public de a se desolidariza de asemenea gesturi sau fapte și de a îndemna la solidaritate, respect, respectarea și ascultarea opiniei altuia, însă în manieră absolut civilizata”. (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

ULTIMA ORĂ! Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Guvernul ar putea trimite în luna decembrie un memorandum de retragere a încrederii statului în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: