Home / ACTUALITATE / Toader, eliberatorul violatorilor, tâlharilor şi al corupţilor, merge mai departe cu ordonanța lui Dragnea

Toader, eliberatorul violatorilor, tâlharilor şi al corupţilor, merge mai departe cu ordonanța lui Dragnea

Ministrul Justiţiei recunoaşte că o ordonanţă privind modificarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală – pentru care presează disperaţi Dragnea şi Tăriceanu, plus majoritatea parlamentară-, este în lucru în acest moment la vârful puterii PSD-ALDE.

„Noi putem elabora proiect, dar rămâne de văzut daca va fi promovat sau nu. Dar nu e decizia mea a ministrului Justiţiei de a-l promova. Poate exista un draft, dar asta nu înseamnă că va fi promovat. Deocamdată, se analizează.

Citește și ”INCENDIAR! Priviți cine a semnat documentul care ar putea arunca în aer decizia CCR pe protocoale

Daca va fi o ordonanţă de urgenţă, va fi cu modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală. Pentru respectarea deciziilor CCR şi transpunerea directivelor europene. Care e urgenţa unei astfel de ordonanţe? Era de anul trecut. Parlamentul trebuie să modifice Codurile Penale în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, riscăm intrarea în infriegement pentru netranspunerea directivei privind confiscarea extinsă a averilor făcute prin încălcarea legii. E urgenţa anului trecut, e şi mai urgenţă azi”.

Magistraţii şi societatea civilă au contestat vehement modificarea Codurilor penale prin ordonanţă, atâta vreme cât ele se află în dezbaterea parlamentului. Dar Liviu Dragnea a spus că e nevoie de o ordonanţă pentru că „e o istoriei care se tot repetă”, lăsând de înţeles că s-a săturat să aştepte modificările pro-corupţie. (Sursa: Ziaristii.com)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Florin Iordache rămâne doctor, deși a plagiat grobian din interviuri, comunicate, strategii

Fostul ministru al Justiției a devenit doctor la o universitate privată din Republica Moldova. Pagini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: