Home / POLITICĂ / Theodor Paleologu: ”Dan Barna e un OZN ideologic; Klaus Iohannis nu știm, că nu vorbește”

Theodor Paleologu: ”Dan Barna e un OZN ideologic; Klaus Iohannis nu știm, că nu vorbește”

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a afirmat, la România TV, că este singurul candidat autentic al dreptei, deoarece orientarea ideologică a lui Dan Barna este incertă, iar cea a lui Klaus Iohannis este necunoscută deoarece evită dezbaterile, scrie G4Media.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

”Sunt singurul candidat cu adevărat de dreapta. Sunt un liberal clasic, am creat Institutul de Studii Liberale în 1998 și provin dintr-o familie cu rădăcini liberale. Sunt un conservator moderat, un creștin-democrat, deci toate  tendințele dreptei românești se regăsesc la mine. Domnul Barna nu are o identitate ideologică clară, este un OZN ideologic. Domnul Iohannis nu știm ce orientare are pentru că nu vorbește”, a spus Theodor Paleologu.

Acesta susține că votul negativ anti-PSD nu-i va aduce lui Klaus Iohannis scorul pe care mizează, iar Dan Barna va avea de suferit de pe urma faptului că a îndepărtat un segment important al electoratului. ”Domnul Dan Barna sperie foarte mult electoratul creștin. USR are un discurs radical anticlerical care sperie”, susține Paleologu.

În schimb, candidatul PMP susține că el ar putea aduna și voturi de la electoratul PSD care nu o susține pe Viorica Dăncilă.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Olguța Vasilescu, reacție furioasă după ce Orban a anunțat că a demis-o cu ”mare placere”

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern ca a mai demis inca un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: