Home / ACTUALITATE / TENSIUNE mare în familia Dăncilă. Soțul Vioricăi pare tot mai hotărât să intenteze DIVORȚ

TENSIUNE mare în familia Dăncilă. Soțul Vioricăi pare tot mai hotărât să intenteze DIVORȚ

Surse apropiate familiei au declarat pentru dacnews.net că Cristinel, soțul Vioricăi Dăncilă, pare tot mai hotărât să intentenze divorț. Acesta, spun sursele noastre, a devenit tot mai agitat și mai rușinat de faptul că Viorica și-a pus familia într-o situație jenantă, însă motivele divorțului sunt destul de serioase și par să aibe legătură cu dosarul de la DIICOT pentru înaltă trădare. 

Reamintim că DIICOT a început urmărirea penală în rem (adică pentru faptă) în dosarul deschis după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă în legătură cu mutarea ambasadei din Israel, potrivit biroului de presa DIICOT. Începerea urmăririi penale in rem înseamnă că la acest moment nici o persoană nu este urmărită penal, procurorii cercetând doar faptele sesizate.

Citește și ”AGITAȚIE mare a BORFAȘILOR. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Colac peste pupăză, Dăncilă a fost chemată de urgență la Bruxelles pentru a da explicații în fața mai marilor europeni. Proasta României urmează să aibă, săptămâna viitoare, o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cu prim-viceprededintele CE responsabil de justiție și statul de drept, Frans Timmermans.

Pe fondul acestor evenimente, soțul Vioricăi Dăncilă pare să nu mai facă față situației. Acesta a mai avut câteva tentative, însă Liviu Dragnea cumva l-a șantajat reușind să-l determine să renunțe la ideea divorțului, mai spun sursele.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Judecătoarea care l-a scăpat pe fiul lui Sile Cămătaru de arest va judeca dosarul lui Dincă

Judecătoarea Diana Mihaela Cotoi şi judecătorul Romeo Iulian Petcan de la Tribunalul Olt au motivat …

2 comments

  1. Această muiere idioată o să intre la pușcărie și tot o să-i fie credincioasă unui infractor recidivist ca Dragnea fiindcă nu o ajută mintea să priceapă că pe nenorocitul ăla îl doare-n cur de soarta ei .
    Cetățene soț , las-o fără regrete !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: