Home / ACTUALITATE / Teleorman: fermier amendat de Garda de Mediu, după ce a plantat 40.000 de copaci

Teleorman: fermier amendat de Garda de Mediu, după ce a plantat 40.000 de copaci

Un fermier din Teleorman care a plantat 40.000 de copaci pe un teren pe care îl deține a fost amendat de Garda de Mediu din județ cu 3000 de lei pentru că nu a depozitat corect ambalajele erbicidelor, scrie site-ul Liber în Teleorman.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Felix Mulțescu, teleormăneanul care a plantat la el la fermă 40.000 de arbori în localitatea Răsmirești, spune că a avut un control de la Garda de Mediu și că angajații n-au făcut nimic altceva decât să caute nod în papură.

Zece zile după control, bărbatul s-a trezit cu o amendă de 3.000 de lei pentru că nu ar fi trimis la primăria din localitate un anunț cu data erbicidării și că nu are spații speciale în care să depoziteze ambalajele erbicidelor. Potrivit acestuia, ambalajele trebuie să fie ridicate, sub contract, de firma care le furnizează.

“Pentru mine nu e important că mi-au dat amendă 3.000 de lei. Că nu e despre bani aici. Eu contest această amendă, pentru că pur și simplu s-a făcut tot posibilul să o dea, deși nu erau motive. Mi s-a părut anormal să nu le pese că eu, practic, am plantat o pădure, dar să considere că trebuie să fiu amendat pentru niște detalii de tot râsul și pentru niște modificări legislative despre care numai ei știu. Nu e vorba doar despre mine. Ei au normă de amenzi și trebuie să și le facă, cu orice preț. Și sunt sigur că sunt și alți oameni în această situație, oameni care nu vorbesc, însă, de frică. Mie nu mi-e frică!”, a declarat Mulțescu citat de Liber în Teleorman.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BREAKING Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică

Vineri noaptea, Digi 24 a difuzat o știre sumbră: șefa secției ATI (Anestezie – Terapie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: