Home / POLITICĂ / Țeapă, fraierilor! Tudose va primi o funcție grasă la stat de la partid, va fi platit cu peste 11.000 de euro pe lună

Țeapă, fraierilor! Tudose va primi o funcție grasă la stat de la partid, va fi platit cu peste 11.000 de euro pe lună

Mihai Tudose a știut de sâmbătă, înainte de CEX, că a pierdut partida și s-a dus cu capul plecat la Dragnea ca să-și negocieze ieșirea din scenă. Altfel nu se explică numirea Andreei Lambru ca secretar general al Guvernului, decizie publicată contratimp, tot sâmbătă, în Monitorul Oficial.

Nu există niciun raționament pentru care Tudose să fi făcut această numire, în afara faptului că Lambru e una din preotesele hedoniste ale lui Daddy, după ce a trecut prin paturile mai multor liberali.

Ca și Grindeanu, rezolvat cu 14.000 de euro pe lună pentru următorii 3-4 ani, Tudose va fi recompensat, peste câteva luni, cu șefia Consiliului Concurenței, unde poate sta și 10 ani cu numai 11.000 de euro/lună. O afacere bună pentru câteva scandaluri și nopți nedormite.

Mai mulți lideri ai PSD, printre care se remarcă secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu și ministrul Daea, și-au manifestat deja nemulțumirea față de Chiritoiu, acesta fiind acuzat că este un „exponent al statului paralel”. El a fost acuzat de „ințelegeri” cu șefii multinaționalelor.

ȚEAPĂ!

About expresmedia.ro

Check Also

Comisia Europeană confirmă: Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară pentru 2018

Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară! România se află pe butoiul cu pulbere! Iată ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: