Home / ACTUALITATE / Surpriză URIAȘĂ! El este „țăranul” care a găsit VALIZA Tel Drum: A recunoscut în direct

Surpriză URIAȘĂ! El este „țăranul” care a găsit VALIZA Tel Drum: A recunoscut în direct

Teodor Nițulescu, fostul prefect de Teleorman a recunoscut că el este cel care a furnizat valiza cu informații Tel Drum către Rise Project, scrie stiridiaspora.ro.

„Haideți să vă spun cum a început această anchetă. De la mine! I-am întâlnit pe acești băieți de la Rise Project, i-am încercat să nu fie vânători de recompensă, am văzut că sunt băieți isteți și i-am îndrumat în ancheta lor. Le-am dat informații, le-am spus unde să se ducă. În momentul în care am văzut că niciun demers de al meu nu este luat în considerare de instituțiile statului, așa am ajuns să colaborez cu Rise Project. Valiza este un impuls ca să stimuleze instituțiile statului să își facă treaba, ” a spus Teodor Nițulescu la B1TV, în emisiunea lui Tudor Barbu.

Teodor Nițulescu a fost prefect al județului Teleorman timp de cinci ani, iar în ultima perioadă a lansat mai multe atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Din câte se pare și acesta ar fi fost un apropiat al șefului PSD până ce relațiile au devenit tot mai tensionate.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: