Home / ACTUALITATE / Sputnik: Mircea Diaconu este un om politic rafinat, un om capabil și calculat

Sputnik: Mircea Diaconu este un om politic rafinat, un om capabil și calculat

Am vrut să vedem care sunt persoanele publice din România pe care Sputnik le laudă constant. În general, e vorba despre acei politicieni care susțin că lupta anti-corupție reprezintă, de fapt, o selecție politică impusă României de alte state și care compară DNA cu Securitatea comunistă.

Dacă se va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, între ce candidați credeți că va fi confruntarea finală?

View Results

Loading ... Loading ...

Înainte de toate, vă reamintim că Sputnik a fost creat prin DECRET PREZIDENȚIAL cu scopul de a ”emite informații despre politica Rusiei în străinătate”.

Liviu Pleșoianu, Lia Olguța Vasilescu, Mircea Badea, Viorica Dăncilă, Ingrid Mocanu, Răzvan Saviliuc, Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, sau Mircea Draghici sunt cele mai titrate persoane publice din România. Există totuși un personaj care pare să câștige detașat această ”competiție”. Este vorba de candidatul ALDE și PRO România la alegerile prezidențiale, Mircea Diaconu. Și culmea! Liderul PRO România, Victor Ponta, este unul dintre politicienii pe care agenția de propagandă a Rusiei nu îl agreează.

”Mircea Diaconu nu este un ”simplu” mare actor! Așa cum am mai scris, e un om politic rafinat în ani buni de Parlament român și european. E un om care a gustat din manageriate, inclusiv la nivel de Guvern. Adică nu e vreun idealist absurd, ci un om capabil și calculat”, scria Sputnik în urmă cu o lună de zile.

Iată o serie de articole despre Mircea Diaconu scrise de agenția de propagandă a Rusiei.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Florin Iordache rămâne doctor, deși a plagiat grobian din interviuri, comunicate, strategii

Fostul ministru al Justiției a devenit doctor la o universitate privată din Republica Moldova. Pagini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: