Problema gazonului de pe „Ion Oblemenco” Craiova este una majoră, suprafaţa de joc fiind impracticabilă, dar primarul oraşului, Mihail Genoiu, refuză, practic, să ia măsuri. Adrian Mititelu s-a arătat dispus să înlocuiască el gazonul, cu condiţia ca echipa sa să joace acolo partidele din Liga 3, și a trimis o solicitare în acest sens, scrie ProSport.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Edilul a anunţat astăzi că gazonul nu va fi schimbat anul acesta, chiar dacă promisese că va acţiona în acest sens în luna octombrie. Mihail Genoiu spune că nu ştie ce gazon să amplaseze şi mai invocă şi anumite probleme juridice. Genoiu voia să pună un gazon precum cel de pe Arena Naţională, dar s-a răzgândit după ce l-a auzit la televizor pe Dan Nistor de la Dinamo că terenul nu este unul de calitate.

”Mă confrunt cu două probleme: una juridică, să nu avem probleme cu legea după ce l-am schimbat, iar a doua problemă este cea legată de calitatea gazonului, cu ce fel de gazon îl înlocuiesc. Am avut un caiet de sarcini pregătit, realizat de consultantul care face consultanţă pentru gazonul de la Arena Naţională şi care a schimbat gazonul acolo. Sincer să fiu, mie nu mi-a plăcut şi l-am auzit şi pe fotbalistul Nistor de la Dinamo care spunea „domne, mai bine jucam în „Ştefan cel Mare”. Ori când mă duc să schimb un gazon cu 250.000, 280.000 euro şi să mă trezesc că e la fel ca primul, nu vreau să fac această greșeală. Poate să mă înjure oricine, nu îl schimb acum, chiar dacă toată lumea dorește acest lucru. Sunt printre cei mai mari susținători al acestui schimb de gazon, însă nu trebuie făcut cu grabă”, a declarat Mihail Genoiu.

Acesta recunoaşte că starea suprafeţei de joc este sub orice critică, iar diseară Universitatea Craiova joacă acolo cu CSM Reşiţa. ”Am fost astăzi să văd gazonul, stă rău, să sperăm că se va putea juca diseară pe acest teren”, a admis Genoiu.

În aceste condiţii, Universitatea Craiova s-ar putea muta pe stadionul „Extensiv”, unde a mai jucat acum câţiva ani şi unde gazonul este bun. Aşadar, cu stadion de lux, de 55 de milioane de euro, dar cu gazon execrabil, echipa din Bănie ar putea ajunge să joace pe o arenă degradată, fără condiţii pentru spectatori, dar care posedă un teren de joc decent.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.