”Simona Halep, pe care o respect enorm ca jucătoare de tenis, a făcut azi o prostie imensă, lăsându-se manipulată de PSD și mergând la Parlament ca sa ceară investiții în sport”, scrie Mircea Marian pe Newsweek.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Textul integral:

”Și s-a pozat cu senatorul PSD Zamfir și Gabriela Szabo, altă clientă PSD. Pentru dvs. va fi o rușine că apăreți alături de un personaj sinistru precum senatorul PSD Șerban Nicolae.

Stimată domnișoară Halep, statul face, prin CNI, investiții în sport. De exemplu, i-a făcut stadion fiului lui Dragnea, la Turnu Măgurele, să aibă unde să joace echipa sa de fotbal. Face stadion la Videle. Sau la Târgu Jiu.

Sau în alte localități unde joacă o echipă susținută din banii localnicilor, deși cartiere întregi din acel oraș sunt in Evul Mediu.

Iar când pleacă primarul, cade și echipa, iar stadionul ajunge pajiște pentru oi.

Compania de stat Oltchim, falimentară, a sprijinit o superechipă de handbal.

Citiți, vă rog ce corupție și…la ce folosea seful Oltchim echipa…

V-am admirat pentru că v-ați clădit o carieră pe cont propriu, nu pe sprijinul statului. Acolo unde statul s-a amestecat în sport am avut doar contraperformanță, eșecuri și o coruptie uriașă, stimată domnișoară Halep.”

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.