Jurnalistii straini publica un comentariu elogios la adresa lui Gica Hagi, scrie Ziare.com.

Sub titlul „Gheorghe Hagi: Cel mai mare talent din istoria Romaniei”, jurnalistii de la Pundit Feed fac o trecere in revista a carierei impresionante a lui Gica Hagi.

„Apartine grupului mic de jucatori care au jucat atat pentru Real Madrid cat si pentru FC Barcelona. Spre deosebire de Luis Figo, Hagi a reusit sa aiba un nume intact la ambele”, a mai scris sursa citata.

Jurnalistii mai amintesc ca, in perioada petrecuta la Real Madrid, Hagi a avut de suferit din cauza schimbarilor de antrenori si a faptului ca nu toti jucatorii l-au placut.

„Trecerea la Brescia a fost un soc pentru multi, parand ca Hagi face un pas inapoi. Cu toate acestea, s-a dovedit lovitura de care avea nevoie. Si-a recapatat increderea pierduta la Madrid, a revenit in lumina reflectoarelor si Barcelona l-a transferat”, a completat sursa citata.

De asemenea, publicatia amintita mai noteaza ca Hagi a devenit o legenda in Turcia, unde a petrecut cinci sezoane la Galatasaray.

„O cariera de lunga durata pe care Hagi a incheiat-o ca o legenda atat in Romania cat si in Turcia. Totusi, ea nu a fost lipsita de controverse. El a fost criticat uneori pentru temperamentul vulcanic. Hagi este insa tinut minte ca un jucator extraordinar”, a incheiat Pundit Feed.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.