Home / POLITICĂ / Spectacol penibil de slugărnicie. Speriat că va fi remaniat, Fifor jură la Antena 3 că nu l-a trădat pe Dragnea

Spectacol penibil de slugărnicie. Speriat că va fi remaniat, Fifor jură la Antena 3 că nu l-a trădat pe Dragnea

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a dezmințit categoric, luni seară, la Antena 3, că a semnat scridsoarea prin care se solicita demisia lui Liviu Dragnea. Informații în acest sens au fost difuzate de mai multe publicații.

”Nu pot să mă dezic vreodată, să plec de lângă liderul de partid, care mi-a dat șansa să fiu ministru în două mandate”, a ținut să spună Fifor.

”E o viață dinamică în PSD. Se dorește punerea la pământ a PSD și a liderilor săi pentru ca 2019 să nu găsească PSD la putere. Eu am avut o discuție, cu două zile înainte de a pleca în SUA, cu Liviu Dragnea, când a convocat CEX. Mi-a zis: ‘Inseamna că tu nu o să fii prezent’. I-am spus: ‘Domnule președinte, nu am cum să fiu’. Modul cum au evoluat lucrurile m-a determinat să am o reacție. Eu nu vreau să discut despre tabere, ci despre opinii diferite. Nu m-am ferit niciodată, nu pot să mă dezic vreodată, să plec de lângă liderul de partid, care mi-a dat șansa să fiu ministru în două mandate. Am o demnitate, ca ministru al Apărării, care nu e de ici de colo. Echipa coordonată de Liviu Dragnea e foarte bună. Este extrem de puțin probabil să mă dezic vreodată. Mi s-a părut prea mult.

Eu nu am fost de acord cu spălarea rufelor în afara partidului. PSD este sub asediu din 2017. PSD rămâne unit, își va duce la bun sfârșit mandatul. Asta își doresc inamicii noștri politici, să arate că în PSD sunt probleme, să derapeze și să piardă guvernarea”, a declarat Mihai Fifor.  (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Orban exclude OUG în domeniul justiției dacă devine premier. Secția Specială PSD, rămâne în viață

Ludovic Orban a exclus posibilitatea de a da Ordonanțe de urgență în justiție dacă ajunge …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: