Home / POLITICĂ / Sorin Cîmpeanu, posibil candidat la prezidențiale din partea partidului lui Ponta, Pro România

Sorin Cîmpeanu, posibil candidat la prezidențiale din partea partidului lui Ponta, Pro România

Liderul Pro România a confirmat duminică, la România TV, că partidul său l-ar putea susţine pe Sorin Cîmpeanu în cursa pentru preşedinţia ţării.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat duminică la congresul partidului său, Pro România, că nu va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Totuşi, formaţiunea sa ar urma să intre cu un candidat în cursa pentru cea mai înaltă funcţie în stat, iar acel candidat ar putea fi fostul ministru al Educaţiei, scrie Epoch Times.

Concret, întrebat de România TV dacă Sorin Câmpeanu ar putea fi candidatul partidului, Ponta a răspuns că “ar fi un preşedinte foarte bun. Nu am auzit pe nimeni care să spună ceva de rău despre el. O să stabilim acest lucru, dar pentru el aş face campanie cu toată inima. Mai e timp până atunci”.

Sorin Cîmpeanu, rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole din Bucureşti, a fost ministrul Educaţiei în mandatul de premier al lui Victor Ponta. După demisia lui Ponta, a fost premier interimar iar acum conduce Consiliul Naţional al Rectorilor după ce a detronat-o din funcţie pe Ecaterina Andronescu.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: