Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.800 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

6 COMENTARII

 1. Efectele osificării intereselor vechilor membri PNL, cei mai mulți proveniți din „elita” PCR, se pot vedea in războiul din sectorul unu al capitalei, unde devine evident si de notorietate publica ca Romprest Service era una din pușculițele partidelor succedate la primăria acestuia. Accederea lui Câțu, la funcția de președinte al PNL-ului, nu este o garanție ca acesta va renunța la vechile practici, dar oferă partidului o persoana având un trecut, mai la vedere, poate chiar la alt nivel de cunoaștere si dintr-o alta perspectiva, desprinsa de „aranjamentele tradiționale”. Iar pentru ca e vorba de PNL, nu putem sa nu ne amintim de faptul ca fondatorul partidului din sec XIX, a trecut si el prin „experiența” occidentului, aducând cu el, factorii modernizării Valahiei.

 2. Ludovic Orban reprezinta garantia aspiratiilor liberale! Toti cei fara prejudecati si interese meschine, pot constata, in orice moment sinceritatea, lupta si atasamentul sau la implinirea valorilor PNL!
  Succes, Ludovic Orban!

 3. Am votat pentru Orban dar practic nici unul nu poate reforma ceva ce nu are forma si fond! Actualul PNL este o constructie artificial cazuta in mana fiilor securistilor si activistilor fostului PCR cum de altfel sunt toate constructiile politice postdecembriste!

 4. Lasati manipulările!
  Desi nu am nimic cu Câțu,nu ajunge nici la genunchiul lui Orbán,la capitolul cunostinte, experienta, comunicare!
  Actualul premier nu ajungea niciodata lider la Victoria, daca Orbán nu renunța!
  La declarații, interviuri, comentarii Câțu este f succint si de multe ori … spala putina, pe cand Orbán vorbește exhaustiv pe orice tema, cu deschidere, siguranta, competenta!
  Despre ce vorbim?

 5. Tabara lui Orban și-a activat simpatizanții pentru a participa la acest sondaj și pentru a lasa comentarii pro-Orban. Dragii mei, sunt alegeri interne, nu interesează pe nimeni pe cine va alegeți voi ca și conducator. Focusati-va energia pe reforma partidului. Împingeți liderii voștri de la spate sa pornească odată acea reforma. Toată țara vede între voi și PSD un mare egal. Și ca tot veni vorba de pupat in poponeața, ce a făcut Orban in perioada in care a fost ministrul Transporturilor, de exemplu (atentie, bețiile nu se pun!)? PNL, dacă nu pornește curând o reforma serioasă, o sa calce pe urme PSD-ului.

Comments are closed.