Vă invităm să participați la următorul sondaj:

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

 • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
 • PNL (28%, 6.273 Votes)
 • AUR (22%, 4.948 Votes)
 • PMP (4%, 944 Votes)
 • PSD (4%, 920 Votes)
 • Alt partid (2%, 419 Votes)
 • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Descrețește-ți fruntea:

70 COMENTARII

 1. USRPLUS este singura variantă de a salva și revigora Economia DIN ROMANIA.!
  Restul sunt aceleasi partide care timp de 30 de ani au fost la Guvernare și au contribuit masiv la DISTRUGEREA ROMANIEI.

 2. Dacă, aveam domiciliu în una dintre cele 21 de judete unde sunt candidații ARN(Alianță pentru Renașterea Națională), ași fi optat pentru ei. Asa ca în județul Giurgiu, voi opta pentru AUR (Alianță pentru Unirea Românilor), pentru ca se regăsesc și profesioniști gen Iulian Hornet Av Sosoaca etc.

 3. AUR au cei mai de seama oameni,oameni cu caracter,educati si seriosi nu toate lichelele ca in partidele care conduc romania.

 4. Hoții se schimba de la un partid la altul ,ca chilotii😂 ,folositi-va creierul ca de nu…FOAMETE o sa aveti

 5. Cred că AUR va face treabă bună. Trebuie să schimbăm ceva în România. Iar dacă cei de jos se mișcă atunci cei de sus vor cădea, asta-i schimbarea.

 6. S au mobilizat oligofrenii de susținători ai AUR și au depasit, momentan, PNL. Dar la alegeri ei nu vor scoate pragul electoral 😂

 7. votiati partidul aur sau partidul verde sau partidul romania unita sau partidul social liberal sau Partidul Neamul Romanesc nu mai votati hoti usr si pnl sunt hoti

 8. Stie toata tara despre AUR chiar daca televiziunile tac ,fac propaganda cu propriile forte ,hai sa incercam un partid nou ,toata diapora voteaza AUR ,de hoti ,corupti ,incompetenti si mincinosi ne am saturat !

 9. Mai aoameni voi ați inebunit la cap, creierul vostru este spalat credetima! Singurul partid ce va face cu adevarat ceva pentru tara noastra este AUR si credetima ca asa va fi sustineti AUR si o sa va fie bine!!

 10. Pentru viitorul copiilor nostri votam USR plus! Singura varianta viabila ! Votam competenta si meritocratie! Aruncam la istorie coruptia, nepotismele si incompetenta!
  Succes Usr plus! Singurul partid care a ridicat standardele de a face politica in România!

Comments are closed.