Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, recent eliberat din inchisoare, este vizat de DNA intr-un nou dosar, in legatura cu utilizarea unor sume din fondurile partidului pentru vacante exotice, scrie Aktual24.ro.

Conform surselor citate de news.ro, DNA a cerut printr-o adresa oficiala informatii de la PSD, pentru a afla daca in perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” in destinatii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicana, Punta Cana si Doha.

In adresa sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers in deplasari alaturi de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul sau aghiotant), Irina Tanase (partenera de viata), Mircea Draghici ( fostul trezorier al PSD), aflat in detentie pentru utilizarea fondurilor PSD in interes personal, si alte persoane care nu sunt membri PSD.

Liviu Dragnea a fost eliberat din penitenciar in 15 iulie,dupa doi ani si doua luni de detentie. La 26 iulie, el a fost convocat la DNA.

In 17 mai, Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul finantarii si organizarii vizitei sale in SUA, in 2017.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.